Tervetuloa

· Uutiset
0
1

Tervetuloa inFINiSubsin sivuille! inFINiSubs on uusi suomalainen käännösryhmä, joka julkaisee animea suomenkielisillä tekstityksillä. Käännökset pohjautuvat toistaiseksi kielitaidon puutteessa muiden ryhmien englanninkielisiin julkaisuihin.

Vielä mitään ei ole ladattavissa, mutta pikapuoliin pistämme homman liikkeelle julkaisemalla ensimmäisen jakson sarjasta C: The Money and Soul of Possibility Control!

Julkaistu 11.5.2011. Kategoriat: Uutiset. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Yksi kommentti.

  1. Uusia tälläsiä sivustoja vaan poksahtelee auki eikä missään niistä kerrota tai ei ainakaan tarpeeks paljon. Itteäni ei ainakaan kiinnosta tuleeko käännökset enkku vai nipponi pohjista että kääntämisen iloa vaan uudelle porukalle.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.