Made in Abyss: Auringon paahtama kultainen kaupunki – 12

· Made in Abyss
80
0


Ja kas näin tuli tämä uusin kausi päätökseen – ja vielä suht hyvin suunnitellussa aikataulussa!

Aiemmin mainituista suunnitelmista poiketen tänään julkaistaan vain tämä viimeinen jakso. Sarjan kahdesta Blu-ray-boksista ensimmäinen ilmestyy nimittäin jo loppukuusta, joten tässä välissä ei olisi kovin fiksua tehdä miltei saman tien vanhentuvaa pakettia. Työstämme kuuden ensimmäisen jakson tarvittavat korjaukset siis suoraan levyversiota vasten ja loput sitten joulukuussa, kun se toinenkin boksi on julkaistu. Niin, ja ekassa boksissa on tulossa myös ylimääräinen Prushka-spesiaali, jonka tietty käännämme myös siihen samaan syssyyn 🙂

Julkaistu 14.10.2022. Kategoriat: Made in Abyss. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.