Tilannepäivitystä ja tunnelmia

· Aiheen vierestä, Uutiset
0
1

Olisi varmaankin pitänyt tehdä tilannepäivityspostaus jo aiemmin, mutta se on tässä jäänyt. Korjataanpa tilanne.

Emme ole antaneet itsestämme minkäänlaisia elonmerkkejä sitten syksyn elokuvajulkaisun jälkeen, mikä johtuu vähemmän yllättäen kouluasioiden perin suuresta määrästä. Itse olen kirjoittanut lokakuusta alkaen kandidaatintyötäni ja sen lisäksi raadan viikoittain neljän muun kurssin parissa, eikä Larsollakaan tilanne ole juuri parempi. Tulevasta en voi luvata mitään, mutta pyrkimys olisi seuraavaksi saada seuraava Clannad tarkistuskuntoon, kun aikaa jää (eli todennäköisesti 4. periodin alkaessa maaliskuussa). Sivupalkin mysteeriprojekti ei tule ainakaan ennen sitä valmistumaan, sillä sen viimeistelyyn vaadittavaa taustatyötä oli odotettua enemmän.

Kiireiden keskellä inFINiSubs oli kuitenkin kolmen hengen voimin paikalla (puhtaasti kävijöinä) tänä viikonloppuna järjestetyssä Desucon Frostbite -tapahtumassa, mikä sinänsä kuulostaa ristiriitaiselta aiemmin mainitun kanssa; liput tänne oli tietenkin hankittu ennen kuin kiireen laatu tuli esille. Voisin väittää toistaiseksi parhaaksi coniksi, jossa olen tähän mennessä käynyt, vaikkakin vertailukohtia ovat vain kesä-Desu 2013 sekä muutama Tracon. Terveisiä niille, joiden kanssa StreetPassailtiin!

IMG_20150214_124708IMG_20150214_140916IMG_20150215_150554

Julkaistu 15.2.2015. Kategoriat: Aiheen vierestä, Uutiset. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Yksi kommentti.

  1. Hienoa että vähän päivitätte tilannetta niin tietää ettei ryhmä sentään kuollut ole 🙂 Samaa ei voi sanoa Gurren-Danista, kohta kaksi vuotta hiljaiseloa mitään tilannepäivityksiä antamatta.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.