Aprillia: Clannad 19:n yhteiskäännös

· Aprillijulkaisut
0
0

Olemme inFINiSubsilla päättäneet kokeilla täysin uudenlaista käännöstaktiikkaa. Aiemmat käännöksemme on tehty pienellä porukalla, mutta kuten olette huomanneet, aika ei aina tahdo riittää, joten selvästi väkeä tarvitaan enemmän kuin mitä meillä tällä hetkellä on tarjolla. Tästä syystä jaksojen käännösten viimeistelyyn voi tästä lähin vaikuttaa kuka tahansa katsojista. Seuraavan julkaisun olisi tarkoitus olla Clannadin jakso numero 19, joten alla ovat kaikki linkit, jotka tarvitset siihen osallistuaksesi.

  • Jakson kääntämiseen tarvittavat tiedostot löydät täältä. Lisäksi tarvitset Aegisub-ohjelman, jolla avaat ko. kansiosta löytyneen ASS-tiedoston.
  • Joukkomuokattava tekstitiedosto käännöksen puutteiden raportoimiseen ja ehdotusten korjaamiseen on täällä. Sieltä poistetut kohdat tarkoittavat joko sitä, että olen ne omaan pääversiooni lisännyt korjatussa muodossaan, tai että toinen muokkaaja ei ole ollut kanssasi samaa mieltä 🙂 Jos taas huomaat parannusta vaativan rivin, merkitse se toki aikajärjestyksessä oikeaan kohtaan tuolla, jotta muut voivat yrittää sitä parantaa.

Kohtien määrä ei täsmää sivupalkin kanssa, sillä ajattelin, että tämän voisi mieluummin aloittaa puhtaalta pöydältä. Siksi lisäsin sinne alustavasti vain tekstitykseen jo erikseen tarkistettavaksi merkityt rivit. Työn iloa!

Julkaistu 1.4.2015. Kategoriat: Aprillijulkaisut. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.