inFIN on kymmenvuotias!

· Uutiset
62
0

Tänään 11.5.2021 inFINiSubs täyttää pyöreät kymmenen vuotta! Eipä sitä olisi silloin ensimmäisen yliopistovuoden loppukintereillä C:n tekstitysten kanssa leikitellessä uskonut, että tekstittämisestä kehkeytyisi näinkin pitkäaikainen harrastus, mutta tässä sitä kuitenkin ollaan.

Takana on noin parikymmentä valmista projektia, mikä ei ehkä ole niin paljon kuin monella muulla samanikäisellä ryhmällä, mutta on se silti melkoinen saavutus ottaen huomioon esimerkiksi tuon noin viiden vuoden takaisen jäätävän hitaan jakson sekä sen, kuinka paljon tässä itse kullakin on elämä kymmenessä vuodessa muuttunut. Ja vaikka tahti parhaillaan onkin vähän verkkaisempi kuin huippuvuosina, koko ajan tässä kuitenkin edetään, ja suunnitelmat tulevaa vartenkin ovat toki suuret 🙂

Kiitos vielä kaikille meitä vuosien varrella tukeneille ja julkaisujamme katsoneille! Ja toivottavasti nähdään näissä merkeissä jatkoissakin 😛

Julkaistu 11.5.2021. Kategoriat: Uutiset. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.