Projektimuutoksia

· Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti, Gosick, Uutiset
0
0

Hiljattain paljon kokeneemmalta suomenkieliseltä ryhmältä saadun varsin aiheellisen palautteen johdosta Fullmetal Alchemist: Brotherhoodin käännös jää toistaiseksi tauolle. Syynä on muun muassa sarjan pituus ja se, että aion lukea suomennetun mangan läpi ja hyödyntää sitä. Sarja palaa käännökseen aikanaan, siitä ilmoitellaan kyllä blogissa sitten (luultavasti ensimmäisten jaksojen kakkosversioiden kera).

Jotteivät hommat lopu kokonaan C:n päätyttyä, aloitamme piakkoin kääntämään Gosick-sarjaa käyttäen kuvalähteenä Blu-ray-julkaisuja (720p:ksi enkoodattuna). Toisin kuin nykyisten sarjojen tähän mennessä julkaistuissa jaksoissa, lähteenä pyritään käyttämään kaikkia mahdollisia englanninkielisiä julkaisuja, joten käännöksen laatu voi poiketa aiemmasta (hyvässä ja pahassa, toivottavasti ainakin ensimmäisessä). Sitä odotellessa…

Julkaistu 13.6.2011. Kategoriat: Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti, Gosick, Uutiset. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.