Tilannepäivitystä

· Uutiset
0
1

Kuukauden hiljaiselon jälkeen lienee paikallaan näyttää edes vähän elonmerkkejä.

Varsinkin itselleni joulukuu on ollut kovin kiireinen: alun perin oli tarkoitus ehtiä julkaista Gosickia niin pitkälle, että viime jouluna kuvissa ollut joulujakso olisi saatu täksi jouluksi ulos, mutta edistyminen jämähti 19. jaksoon ensin sairastelun vuoksi, sitten toisen periodin tentteihin, ja niiden jälkeen olinkin jo lähtenyt kotopuoleen viettämään joulua, eikä siellä juuri saanut mitään aikaan (ei näköjään edes sitä tämän vuoden jouluntoivotusta). Kuten sivupalkissa lukee, kohennusta kaipaavia rivejä ko. jaksossa on jäljellä noin kolmisenkymmentä, mutta uskoisin, että se saadaan valmiiksi tammikuun alkupuolella kiireiden hälvettyä.

Niin, ja WordPress tyrkyttää taas vuosikatsausta, sen voi käydä lukemassa täältä (englanniksi).

inFINiSubs toivottaa katsojilleen oikein hyvää uutta vuotta!

Julkaistu 31.12.2012. Kategoriat: Uutiset. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Yksi kommentti.

  1. Ihan mahtava sarja tämä Gosick! Kiitos teille käännöstyöstä!! 🙂 Jäämme innolla odottelemaan seuraavaa jaksoa!

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: