Clannad – 01-12

· Clannad
0
0


Allekirjoittaneelle tuli aivan täysi burnout animen kanssa tuossa marraskuun aikana niin katsomisen kuin kääntämisenkin kannalta. Vire ei vieläkään ole tullut takaisin, mutta riittihän tässä edes motivaatiota saada tämä jakso ja paketti vihdoin ulos. Paketissa päivitettiin ensimmäiset viisi jaksoa, joista korjattiin vähän isompia virheitä; kun sarja aikanaan valmistuu, siivotaan sitten pienemmätkin virheet, kuten 6. ja 7. jaksojen yksittäiset typot.

Seuraava jakso tulee aikanaan; DDL:t ovat nyt saatavilla.

E: Näemmä tuli molempien resoluutioiden tekstitön ED enkoodattua samalla tavoitebitratella. No, siinäpä sitten ovat samankokoisia :p

Julkaistu 9.2.2014. Kategoriat: Clannad. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.