Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti – 01-14

· Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti
0
0


14. jakson julkaisu on yksi kevyemmän viimeistelyprosessin tuotoksista. Voit lukea lisää täältä.

Ensi kerralla saadaan uudet alku- ja loppukappaleet, joten tässä neljännentoista jakson julkaisun ohessa on hyvä hetki ensimmäiselle väliaikapaketille. Suurimpaan osaan jaksoista on tullut pieniä huomattujen puutteiden korjauksia.

Patch vanhojen julkaisujen päivitykseen löytyy myöhemmin tästä postauksesta; juuri näitä pakettijulkaisuja varten kirjoittamani työkalu hajoaa patch-ohjelmalle parametreja antaessaan ääkkösiin ja kaksoispisteen korvikkeeseeni, joten täytynee improvisoida hieman.

Muoks: Patchauksen ongelmat on nyt selätetty, patch löytyy tuosta ylempää. Pura samaan kansioon kuin missä aiemmat julkaisut ovat ja kaksoisnapsauta apply.cmd-tiedostoa, jonka jälkeen prosessin pitäisi alkaa ja päivittää kukin tiedosto ajan tasalle.

Julkaistu 8.6.2017. Kategoriat: Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.