Clannad: After Story – 08

· Clannad
0
2


Tämä jakso ei välttämättä ole yhtä viimeistelty kuin aiemmat, mutta en halunnut enää antaa sen lojua lähes valmiina yhtään kauempaa. Jos siitä ei huomaa, että vein sen loppuun yksin, niin sitten hyvä niin :p Koetan saada muutkin puolivalmiit käännökset etenemään lähiaikoina vaikka omin voimin; FMA jatkuu tästä huolimatta tuttuun tapaan torstaisin.

Julkaistu 2.10.2017. Kategoriat: Clannad. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. 2 kommenttia.

  1. Hyvää työtä jälleen kerran! 🙂 Nyt olette saanneet hyvää tahtia animea ulos, kiitos siitä. Suosittelen, että tekisitte Clannadin kohdalla samaan tapaan kuin FMAB kanssa, että siirtäisitte lopputarkistustistu myöhemmäksi ja sitten julkaisisitten useamman jakson paremmalla käännöksellä.

    • Jotain sen kaltaista saattaa hyvinkin käydä, vaikkakin pakettijulkaisujen korjailuversiot ovat varmaan kaikki olleet pelkästään itseni uudelleen läpikäymiä eikä niihin tarkistusta siirtämällä saavuteta niitä toisen silmäparin tarkistuksen etuja, mitkä aiemmassa prosessissa saatiin :p Mutta katsotaan, millä kokoonpanolla tämä projekti etenee – tärkeintä on, että se pysyy ainakin jonkinasteisessa liikkeessä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.