Ookami kodomo no Ame to Yuki – Susilapset Ame ja Yuki

· Elokuvat, Lopulliset julkaisut
0
4


1080p: AniDex (torrent) · Nyaa (varatorrent) · DDL
720p: AniDex (torrent) · Nyaa (varatorrent) · DDL

Tämä elokuvaprojektimme jäi limboon aivan liian pitkäksi aikaa, mutta viimein saimme runnottua sen maaliin. Mitäpä tässä muuta selittelemään :p

inFINiSubs toivottelee samalla kaikille katsojilleen oikein iloista ja rauhallista joulua!

Julkaistu 24.12.2017. Kategoriat: Elokuvat, Lopulliset julkaisut. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. 4 kommenttia.

  1. Hei, huomasin vasta nyt tulla tutkailemaan projektin edistymistä, suurkiitos omasta puolestani! Saa nähdä mitä äiti pitää 🙂

  2. Ois hyvä kun sais ladattua pelkät tekstit ni ei menis 2 viikkoo lataa tota koko elokuvaa..

    • Tätä samaa kysymystä on jo avattukin aiemmin projektisivulla, mutta lyhyesti sanottuna emme jaa tekstityksiä erillään, koska tekstitys on ajoitettu nimenomaan yhtä enkoodia varten ja koska repliikkien lisäksi käännetyt oheistekstit vaativat mukaan omat fonttinsa, joiden jakamisessa (meidän päässä) / käyttöönottamisessa (katsojan päässä) on liikaa turhaa säätämistä. Tarkoituksenmukainen esitystapa säilyy helposti vain valmiissa paketoidussa julkaisussa.

      Torrentien itsessään pitäisi kyllä olla ihan hyvin siemennetty jatkuvasti vähintään kahdesta eri paikasta, eikä kumpikaan julkaisun torrenteista – varsinkaan tuo 720p-versio – ole nyt tavalliseksi elokuvajulkaisuksi mitenkään erityisen kookas. En siksi ihan ymmärrä väitettä, että lataamiseen menisi pari viikkoa, ellet sitten jollain hitaalla 4G-yhteydellä sitä ajatellut imuroida :p (Jos taas torrent-ohjelmasi ei saa yhteenkään siemeneen yhteyttä, kuulostaa sillä suunnalla olevalta yhteysongelmalta. Siltä varalta tuossa on kuitenkin myös nuo suoralatauslinkit, mistä tiedostot saa suomalaisten liittymien IP-osoitteista ladattua suoraan selaimen kautta.)

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.