Julkaistu 8.1.2018. Kategoriat: Clannad. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. 2 kommenttia.

  1. Hei! Kiitos taas jaksosta! Mitä sarjaa alatte kääntämään clannadin jälkeen? 🙂

    • Moi!

      Ei olla vielä lyöty lukkoon, mitä sarjaa lähden Larson kanssa tekemään Clannadin kohta loppuessa, mutta olen kyllä jo valinnut meidän pitkähköltä sisäiseltä toivelistalta pari kolme ensisijaista ehdokasta. En tosin halua sanoa mitään tarkempaa ennen kuin valinta on satavarma, ettei elätetä turhia toivoja niillä, jotka jäävät vielä odottamaan :p Täytyy varmaankin huomenissa jutella Larson kanssa, jos saataisiin päätettyä ja jollain tavoin julkistettua se valinta pikapuoliin – vaikka ei tässä vielä suuri kiire ole, sillä After Storyn lisäjaksoihin menee vielä parisen viikkoa 22. jakson jälkeenkin.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.