Julkaistu 19.4.2018. Kategoriat: Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. 2 kommenttia.

  1. Jani Vauhkonen

    Hei ja wau miten monta oot(te) saanu jo aikaseksi enkä ole vielä edes alottanut katsomista mutta tuli vain semmoinen mieleen että kun tämä on kokonaan valmis niin jaksaisitteko tehdä/laittaa kaikki samaan pakettiin että sais ladattua kaikki kerralla? olisin tosi kiitollinen niinkuin kaikesta tästä työstä jonka teet tämän projektin eteen.

    • Terve ja kiitos palautteesta! Juu, kuten aikaisempien projektiemme kanssa, Teräsalkemististakin tulee niin ikään koko sarjan kaikki jaksot yhteen kokoava torrent sarjan käännöksen päätyttyä. Ellei mitään erikoisempaa satu, viimeisen jakson ja samalla koko sarjan paketin julkaisun pitäisi tällä tahdilla sijoittua kesäkuun alkupuolelle 🙂

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.