Julkaistu 29.12.2021. Kategoriat: Steins;Gate. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. 2 kommenttia.

  1. Kiitos että jatkatte Steins;Gaten kääntämistä suomeksi! 🙂 Oli erityisen hauska yllätys, että jaksossa 10(?) oli viittaus keksimääni meemiin “piekana piekana tön tön tön” :D.

    • Juu, eipä mitään 😛

      Täytyy myöntää, että lautakulttuuri on itselleni aika tuntematonta, ja muistaakseni kulutin enemmänkin kuin hetken kyseistä jaksoa kääntäessäni etsiessäni alkuperäisen nullpo-meemin puitteisiin tarpeeksi hyvin sopivaa vastiketta (lyhyt, helposti jaettava ja selvästi vastaavanlaiselta sivulta lähtöisin). Selvästi tämä oli kuitenkin onnistuneesti levinnyt, kun siihen lopulta törmäsin tavalla tai toisella; melkoinen sattuma, että kehä lopulta sulkeutui tällä tavoin 😀

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.