Made in Abyss: Auringon paahtama kultainen kaupunki – 01

· Made in Abyss
20
0


Ehdimme kuin ehdimmekin saada ekan jakson valmiiksi ennen tokan ilmestymistä! Katsotaan, saammeko saman tahdin pidettyä jatkossakin.

Mainittakoon, että käännöksestä jätettiin toistaiseksi vielä tekstittämättä luultavasti vain tässä ensimmäisessä jaksossa esiintyvä alkukappale, sillä englanninkielisistä sanoista huolimatta pari riviä jää niin pahasti hahmojen repliikkien alle, ettei niistä saa luotettavasti selvää eikä käännöksestä siten saisi täysin ehjää. Tämä korjattaneen myöhemmissä paketeissa, kunhan kauden virallinen soundtrack tulee ensin julkaistuksi.

Julkaistu 12.7.2022. Kategoriat: Made in Abyss. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.