C: The Money of Soul and Possibility Control (batch)

· C, Lopulliset julkaisut, Uutiset
0
6


Pienen ponnistelun jälkeen saatiin C:n kakkosversiokierros päätökseen!

Huomautus vuosia julkaisun jälkeen: Tuki TV-version 8-bittistä videota käyttäneelle v2-paketille on päättynyt eikä se ole enää jaossa, koska Blu-ray-julkaisu on kaikin puolin sitä parempi vaihtoehto – mikäli kumpaakaan tämän ensimmäisen projektimme versiota uskaltaa ylipäänsä kuvailla millään tavalla hyväksi monen vuoden kokemuksen jälkeen.

8bit-versioihin tulee patchit piakkoin.

Ja sitten jotain muuta: C:n valmistuttua on aika ottaa tilalle uusi projekti, Keyn visual noveliin perustuva Clannad! Ensimmäisen jakson käännös onkin jo melkein valmis, joten luultavasti aika pian päästään julkaisujen pariin :p

(Odotettavissa jossain vaiheessa on myös hiljattain Blu-rayna ilmestynyt Fullmetal Alchemist: Milos no Sei Naru Hoshi!)

Julkaistu 5.3.2012. Kategoriat: C, Lopulliset julkaisut, Uutiset. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. 6 kommenttia.

 1. Mahtavaa nähdä, että olette vieläkin “elossa”! Teette laadukasta jälkeä ja tehkää jatkossakin. 🙂

  Onko muuten japanintaitonne parantuneet yhtään. Eli onko toivoa jonain päivänä, että suomentaisitte koko jakson omin voimin?

  • Kiitoksia! 😀

   Kyllä ainakin itse voisin sanoa, että sanastoni on laajentunut, mutta aika kaukana ollaan vielä omista käännöksistä. Saa nähdä, josko vaikka mahtuisi jossain vaiheessa yliopiston omille kielikursseille…

  • Kiitos!

   Sanon itsestäni samaa kuin Soulweaverkin, mutta lisään, että ainakin itse otan entistä enemmän japaniääntäkin huomioon eli enkkusokkous on jo vähentynyt.

 2. Clannadia onkin toivottu käännettäväksi, täytyypä seurata kunhan saattee jaksoja ulos asti, kun ei ole vielä itse tullut sitäkään “klassikkoa” katsottua (:

 3. kiitos^^ ei jaksa odottaa clannadia;3 ja ois kivaa jos alkaisisitte kääntämään myös mirai nikkiä^^ se on 1 parhaista animeista ;3 http://www.youtube.com/watch?v=ql0NtjXIv_s 1op^^ http://www.youtube.com/watch?v=fk6-X0q1-V4 2op^^ kummatkin on yhtä hyviä alkumusiikkeja ;3 ja loppumusiikit on kans 😀 paitsi että mirai nikki on yandere anime ,3

  • Mirai Nikki on ainakin itsellä myöhemmin katsottavien listalla, mutta ei tärkeysjärjestyksessä korkeimmalla :p En osaa siis vielä sanoa siitä mitään. Ajatuksissa on jo muitakin projekteja, mutta pidämme yllä vain muutamaa kerrallaan, ettei yhden sarjan jaksojen julkaisuväli kasva liian pitkäksi :p

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.