Clannad – 22

· Clannad
0
2


Viimeisiä viedään :p

Käytännössä sarja päättyy tähän, mutta vielä on tulossa erikoisjakso, joka välillä lasketaan 23. jaksoksi. Ensi kerralla on siis luvassa paketti koko sarjasta, ja sitten alkaakin siirtyminen After Storyn puolelle.

Julkaistu 7.6.2015. Kategoriat: Clannad. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. 2 kommenttia.

  1. Ihanaa, että joku sivusto on sentään aktiivinen. Ajattelin ehdottaa erästä elokuvaa projektiksi. Sen nimi olisi Wolf Children. Aivan ihana ja opettavainen elokuva, joka minun mielestäni olisi täydellinen suomennus tälle sivustolle. Moni ainakin pitää tästä elokuvasta

  2. Huhuh, mahtava sarja tämä ja mukavaa että teette myös After Storyn! Vaikka käännöstyössä menisikin vuosia niin aion jatkossakin seurata sarjan etenemistä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.