Clannad – 21

· Clannad
0
0


Toinen julkaisu saman kuukauden sisällä. Tätä ei ollakaan vähään aikaan nähty!

Jakson loppupuolella näkyvän Sanaen päiväkirjan koko tekstin tekstittäminen hyvin olisi vaatinut kohtuuttoman hankalia toimenpiteitä, ja ottaen huomioon sen, kuinka vähän aikaa se näkyy ruudulla, tuota käännöstä ei siihen suoraan tehty. Alla kuitenkin tiivistelmä ja lähdeteksti kiinnostuneille.

Tiivistetysti:

Tiistai 24.4.: Sanae kertoo testanneensa ruutanaa leivässä, mutta haju oli aikamoinen. Myöhemmin päivällä hän ja Akio hakevat Nagisan päiväkodista ja hän pohtii nauttivansa siitä, että saa olla hänen kanssaan päivittäin opettamisen sijaan (tämä kappale luetaan myös ääneen). He kävelevät joen rantaan, jossa kukki kortteita. Sanae olisi halunnut poimia itiöllisiä, mutta niitä ei ollut. Kotimatkallaan he tapasivat Nakamoto-sanin koiran, joka seurasi leikkisästi. Sanae kertoo vielä, kuinka Nagisan kunto on parantunut hiljattain ja että hän aloittaa pian ala-asteen.

Keskiviikko 25.4.: Sanaella ja Akiolla tapahtuu jonkinlainen tilanne, joka yllättää Akionkin. Sen jälkeen Sanae kertoo suunnitelleensa muovisen robotin rakentamista surullisten päivien varalta. Häntä oli kuitenkin kehotettu hankkiutumaan siitä eroon, mutta hän ei haluaisi ja pohtii, että sen säilyttämiselläkin on arvoa. Hän kertoo vielä, että miehet eivät ymmärrä, ja miettii myös robotin merkitystä. Viimein Sanae kertoo, että he ovat päättäneet lähteä Golden Weekillä piknikille.

Ja itse teksti. Liian valoisissa tai varjoisissa kohdissa olleet merkit, joista ei saatu selvää, on korvattu @-merkillä.

4月24日 火曜日 (晴)

今日はパンにフナ寿司を入れてみた。
予感としてチーズを入れたようになるのではないかと思ったが
少し匂いがきつすぎた。店中に匂いが充満して秋生さんに
叱られてしまった。

幼稚園に渚を迎えに行ったあと、一緒に河原まで
散歩した。毎日が渚といられるので本当にうれしい。
教師を続けていれらこういう幸せは感じることができなかったと
思う。

川辺はすっかりスギナばかりになっていた。ツクシが残っていれば
摘んでいこうとおもっていたのにさっと残念。

帰り道 中本さんの犬がじゃれついてきた。
渚が喜んだのでしばらく一緒に遊んだ。ここ最近
体調も落ちついている。小学校に上がる。には
もっと丈夫になっていてほしい。

4月25日 水曜日 (くもり)

今日は秋生さんのスカートめくりは少しい度が@き@@
怒ってみた。秋生さんもビックリしたようで暫くは丈夫しく
なった。

仕事もしないで部屋に閉じこもっているので、しょげているのがと
思ったらロボットのプラモデルを作っていただけだった。
↑なんとけスイーツとういらしい。

作っていないプラモデルの箱が溜まり始めているので
処分するようにお願いしたが捨ててはいけないのだそうだ。
このままでは作るよりも溜まっていく一方だと思うが
持っているだけでも価値があるのだそうだ。

この辺りが男の人の分からないところだ。
作らないプラモデルに意味はあるのでしょうか?

ゴールデンウィークはピクニックに行くことに決定…
そういえば渚のリュックに穴が開いていたはずな@@して@@@

Julkaistu 31.5.2015. Kategoriat: Clannad. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.