Susilapset Ame ja Yuki – PV

· Elokuvat
0
2


Koko elokuva löytyy nyt täältä. Tämä PV on myös mukana koko elokuvan torrenteissa, mutta pelkän PV:n DDL:n löytää täältä: 1080p / 720p

1080p: AniDex · iTorrents · DDL
720p: AniDex · iTorrents · DDL

Saanen esitellä uusimman elokuvaprojektimme: Susilapset Ame ja Yuki! Tätä oli alustavasti harkittu jo jokin aika sitten ja ainakin yksi katsojistammekin kyseli, olisiko tämän kääntäminen mahdollista, joten valinta oli lopulta melko ilmiselvä. Koko elokuvan tilannetta voi seurata sivupalkista; käännös on saatu valmiiksi, mutta tarkistuksessa, viilailussa ja typesettingissä voi mennä vielä jonkin aikaa. Sillä välin voi fiilistellä oheisen mainoksen parissa.

Clannadia saattaa niin ikään olla tulossa vielä tällä viikolla, mikäli jäljellä oleviin kiperiin kohtiin saadaan tolkkua.

Julkaistu 28.6.2016. Kategoriat: Elokuvat. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. 2 kommenttia.

  1. Heippa, innolla odottelen tätä. Haluaisin katsoa äitini kanssa, uskon hänen pitävän tästä, hän ei valitettavasti osaa kovin hyvin englantia.

    • Moi!

      Kuulostaa oikein mukavalta suunnitelmalta! Pahoittelen, että meillä kestää käännöksen kanssa vieläkin. Edistyminen on suurilta osin Larson käsissä ja valitettavasti hänellä tuntuu olevan niin paljon muuta työn alla, ettei tälle juuri jää aikaa. Siksi en voi luvata tässä vaiheessa mitään tarkempaa aika-arviota, vaikka haluaisinkin.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.