Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti – 07

· Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti
0
0


Tämä julkaisu on yksi kevyemmän viimeistelyprosessin tuotoksista. Voit lukea lisää täältä.

Jos ette muuten ole huomanneet, elokuvateattereissa on huomisesta lähtien tarjolla harvinaista herkkua niin Japanissa kuin maailmallakin menestyneen Kimi no na wa.:n saapuessa vihdoin valkokankaille ympäri maata. Mikäli kuulostaa mieleiseltä leffalta, kannattanee käydä katsomassa ja osoittaa siten kiinnostuksensa; ei sitä tiedä, vaikka heltyisivät tarpeeksi isoilla kävijämäärillä tuomaan vähän useammankin anime-elokuvan tänne saakka.

Julkaistu 20.4.2017. Kategoriat: Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.