Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti – 09, ja lyhyesti Nyaasta

· Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti, Uutiset
0
0


Tämä julkaisu on yksi kevyemmän viimeistelyprosessin tuotoksista. Voit lukea lisää täältä.

Muun maailman uutisista lienee syytä tiedottaa toistaiseksi asiasta tietämättömiä siitä, että animetorrentien melkeinpä ainoaksi merkittäväksi avoimeksi trackeriksi ja listaussivustoksi muodostunut NyaaTorrents katosi yllättäen verkosta 1.5.2017. Kävi nopeasti ilmi, että Nyaan verkko-osoitteet oli samalla merkitty peruutetuiksi, mistä vuorostaan pystyi päättelemään, ettei ollut kyse tavallisesta katkoksesta. Enemmän tai vähemmän luotettavien välikäsien tiedon mukaan näyttää siltä, että niin ikään Nyaa-nimellä tunnettu omistaja sulki sivuston vapaaehtoisesti Swefilmer-streamaussivustoa vastaan käydyn oikeudenkäynnin päätyttyä tekijänoikeuksien haltijoiden hyväksi (artikkeli englanniksi).

Meidän osaltamme Nyaan sulkeutuminen näkyy siten, että vastaisuudessa torrentien pääasiallisena sivustona tulee olemaan tällä hetkellä vielä vähän vaiheessa oleva AniDex. Lisäksi torrenteista tulee saataville kaksoiskappaleet myös iTorrents-sivustolle, ja suoralatauksille on jatkossakin käytettävissä Animerunkkarin boksi. Kaikki vanhojen ajantasaisten julkaisujen postaukset tullaan myös päivittämään siten, että niistä löytyy linkit kaikkiin mainittuihin palveluihin – aloittelin tuota jo aiemmin tällä viikolla, mutta AniDexin osoite vaihtui jo kertaalleen ja Nyaa-linkit on vielä sivuston lopullisen sulkeutumisen varmistumisen myötä poistamatta. Kärsivällisyys maan perii :p

Muoks: Linkit on päivitetty ajantasaisista postauksista. Ehkä käyn yksittäisten jaksojen postauksetkin joskus läpi.

Muiden ryhmien tilanteen voinee kerrata siten, että BRF ja Ushi-Ai hostaavat torrentinsa omilla sivuillaan, eikä tämä siksi kosketa heidän materiaalejaan. Animerunkkarin sisällön sekä edesmenneiden Gurren-Danin ja Elfenin torrentit sen sijaan löytyivät Nyaasta, joten niiden suhteen tilanne on kinkkisempi. Olen ottanut Googlen välimuistista ja Archive.orgin arkistoista talteen listat kyseisten torrentien ID:stä, joilla niitä vastaavat magneettilinkit voi löytää täältä arkistosta, mutta katsotaan, missä muodossa laitan ne myöhemmin jakoon. Tietenkin tuolta löytää hakemallakin suoraan, jos tietää, mitä haluaa hakea.

Mikäli siemennätte tällä hetkellä aiempia torrentejamme (kiitos siitä!), käykää myös lataamassa kyseiset torrentit AniDexistä uudelleen, jotta saatte niihin jälleen toimivan trackerin listoille. Vaihtoehtoisesti voitte lisätä AniDexin trackerin (http://anidex.moe:6969/announce) torrent-ohjelmassa manuaalisesti.

Julkaistu 4.5.2017. Kategoriat: Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti, Uutiset. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.