Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti – 10, ja inFIN 6 v.!

· Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti
0
0


Tämä julkaisu on yksi kevyemmän viimeistelyprosessin tuotoksista. Voit lukea lisää täältä.

Taas on yksi vuosi vierähtänyt siitä, kun viimeksi juhlistimme vuosipäiväämme. Tällä kertaa inFIN täyttää kuusi vuotta! Viimeisen vuoden julkaisujen saldo taitaa tällä kertaa olla paria aikaisempaa vuotta parempi – Clannad After Story eteni kuudella jaksolla ja FMA kahdeksalla – minkä ovat tietenkin mahdollistaneet toimintamalliin puolipakosta tehdyt muutokset. Viimeisin elokuvaprojektimme ei valitettavasti ole vielä kymmenen ja puolen kuukauden jälkeenkään minusta suurelta osin riippumattomista syistä edennyt maaliin saakka, mutta se tulee sitten, kun on tullakseen.

Niin, ja jos haluatte yläpeukuttaa julkaisuja, käykää jatkossa tekemässä niin AniDexissä. Täällä olleissa äänestysnappuloissa idea oli alun perin arvioida julkaisun laatua eikä sitä, kiinnostaako sarja, mutta niitä ei selvästikään käytetty ensimmäiseen tarkoitukseen. FMA-alapeukuttajien mielipide on joka tapauksessa jo kuultu ja sen suhteen olemme tehneet voitavamme – Larson ollessa poissa julkaisen silti mieluummin jotain kuin en mitään – eikä niistä juuri muuta lopulta saanut irti. Mikäli olisi ollut kyse laadusta, oletan, että asianomaiset olisivat tuoneet asian esille kommenteissa, sillä laatu ei ilman tarkempaa palautetta parane. No, ehkä niistä näki myös sen, että kiinnostuneitakin on, mutta sen näen lopulta muutakin kautta.

Julkaistu 11.5.2017. Kategoriat: Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.