Clannad – 05

· Clannad
0
0


Hupsista, edellisestä julkaisusta ehtikin vierähtää jo melkein kuukausi! Enpä osaa juuri muuten selittää kuin että aika on kulunut kaikkeen muuhun :p Julkaisun teksteistä voi nyt bongata uuden nimen: Trefi on liittynyt ryhmäämme oikolukijaksi! Lähiaikoina voi hyvinkin olla tulossa vielä toinenkin uusi ryhmäläinen, mikäli suunnitelmat pitävät paikkansa, mutta ei siitä sen enempää.

Niin, ja jos torrent ei maita ja suoralataus on rikki tai vastaavaa, kaikki julkaisumme löytyvät nykyään myös [SW]Cumulus-nimiseltä XDCC-botilta, jonka löytää sekä inFINiSubsin omalta että myös yleiseltä suomisubittajien kanavalta.

Julkaistu 23.6.2012. Kategoriat: Clannad. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.