Julkaistu 7.7.2017. Kategoriat: Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. 2 kommenttia.

  1. Milloin lisää Clannadia? 🙂

    • Moi! Tarkoitus oli, että After Story jatkuisi entisen kuvion mukaisesti Larson tarkistusten kera, ja Susilapset-elokuvan työstäminen on siinä putkessa ollut ensi sijalla. On tosin tullut selväksi, että se etenee vielä jäätävämmällä tahdilla kuin kuvittelin, joten sitä myöten AS08:ta joutuisi odottamaan vielä useita kuukausia. Olen kieltämättä jo harkinnut siirtäväni AS:n ainakin osittain tähän FMA:n höllempään tarkistusmalliin siitäkin huolimatta, että siinä on suurempi riski käännösvirheille ja -kankeudelle; katsotaan, miten homma etenee.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.