Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti – Murheen kukkulan, Milosin, pyhä tähti (v2)

· Elokuvat, Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti, Lopulliset julkaisut
0
1


No niin, nyt on tämä kuuden vuoden takainen elokuvajulkaisukin päivitetty nykyaikaan! Suurta osaa käännöksen riveistä on päivitetty ja korjattu tavalla tai toisella, minkä lisäksi lehtien ym. lisätekstit on tehty alusta alkaen uudelleen, laulujen alkuperäissanat on tällä kertaa tarkistettu itse kappaleiden single-julkaisuista, ja enkoodikin on täysin uusi. Viimeisestä mainitusta johtuen vanhasta versiosta ei ole tehtävissä järkevän kokoista korjauspaikkausta, vaan elokuva täytyy ladata uudelleen kokonaisuudessaan, mikäli haluaa vanhan version vaihtaa uuteen.

Nyt, kun menneiden pölyt on saatu lakaistua nurkista, voidaan viimein keskittyä täysillä pelkästään uusiin käännöksiin. Seuraavana on varmaankin luvassa Tokyo Magnitude 8.0:n viides jakso, mutta Planetarianin ensimmäinen jaksokin on jo hyvässä vaiheessa 🙂

Julkaistu 18.7.2018. Kategoriat: Elokuvat, Fullmetal Alchemist: Teräsalkemisti, Lopulliset julkaisut. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Yksi kommentti.

  1. Päivitysilmoitus:Fullmetal Alchemist: Murheen kukkulan, Milosin, pyhä tähti | inFINiSubs

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.