Gosick – 16 + ilmoitus

· Gosick, Uutiset
0
0


Jaksossa käytetyt englanninkieliset julkaisut: Static-Subs, Chihiro, Crunchyroll, Hatsuyuki-Tsuki.

Niin, ja sellaista ilmoitusasiaa: tätä artikkelia kirjoittaessani erittäin odotetun Guild Wars 2:n ennakkostarttiin on enää muutama kymmentä tuntia. Sen verran lupaavasta pelistä on kyse, että se ja uuden lukuvuoden alku saattavat viivästyttää seuraavaa julkaisua melkoisesti :p Pysykää kärsivällisinä, eiköhän se riitä 🙂

Edit: Niin, ja se piti vielä mainita, että poistin XDCC-listauksen linkin yläpalkista. soulweaver.tk-domainini hävisi muutama päivä sitten yhtäkkiä, ilman mitään ilmoitusta, hallinnastani, ja pidän erittäin todennäköisenä, että se johtui jonkun tekijänoikeustrollin valituksista. Koska en halua olla jatkuvasti domainia vaihtamassa, listaus ei ole enää suoraan saatavilla tätä kautta, mutta botti on edelleen hengissä ja sitä voi kiusata irkkikanavalla vanhaan tapaan.

Julkaistu 24.8.2012. Kategoriat: Gosick, Uutiset. Lisää pysyväislinkki kirjanmerkkeihisi. Jätä kommentti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.